Bago.dk

Bago.dk er et nyt koncepet indenfor bageverdenen – til de seriøse hjemmekokke der kan lide kvaltiets-bagning med kvaltietsprodukter. Webshoppen og bloggen, to i én, blev sat i luften i 2016 som et led i netop mangel inden for disse niche-forretninger. Folk skal kunne finde produkter til deres goumét, samt have muligheden for at kunne fremvise det til deres kære eller som jeg nu ville joke med; til deres “kager” familie.

Der kommer flere produkter, som kunderne ikke vidste de havde brug for eller eksisterede

Indtil Videre er der at finde kvalitets chokolade – samt billigere alternativer. Der er både til dem kan lide god smag og kvalitet, og til dem der kan lide god smag, kvalitet og brand på samme tid. Bago.dk sælger alt fra bageforme, chokolade  i forskellige nuaner og styrker samt pulver til kvali kakao og smeltet chokolade.

Herunder sælges selvfølgelig også bageforme som man bruger i rigtige bagerier og professionelle restauranter – nu har man blot mulighed for at få den ind i sit private lille professionelle hjem.

Udover dette kan man få sifonflasker og gaspatroner til at gøre bagningen hurtigere og lettere – og Jesper fra Bago siger at der kommer flere tiltag.

“Ja vi får flere produkter med, varer som kunderne og den private person ikke anede de havde brug for. Og ikke anede eksisterede.”

Ikke kun en butik

Bago.dk har hjemme i Herlev – på Marielundvej i et social fællesskab med flinke mennesker. Det ligger i Marielundvej 28, 1 sal sammen med en del andre virksomheder.

Indtilvidere opdateres webshoppen jævnligt med daglige opskrifter og blogindlæg til de seriøse – samt så kommer der hele tiden nye varer til – hvor man kan gå ind og få inspiration. Bago.dk er et nyt skud i luften, som er et seriøst bud på en fremkommelig virksomhed – der nok skal vælte danskerne omkuld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *