Hango.dk

Grundstenen til Hango.dk blev startet af de to venner Jess og Rune, som startede en lille virksomhed i en gammel, faldefærdig lejlighed på Vesterbro i København. Produkterne blev købt ind fra deres gamle ven fra Sverige, som de mødte på en bar en aften i Odense, hvor de var ude og more sig. Hans navn var Martin og han var udvekslingsstudent. Det viste sig senere, at Martins familie ejede en stor fabrik i Sverige, der fremstillede de prisvindende hængekøjer.

Venner holdte kontakten til Martin, der senere blev deres leverandør.

De to venner kæmpede bravt dag og nat, for at Hango.dk skulle vokse sig større.

De hårde anstrengelser gav pote og tvillingerne fik tilbudt et luksuriøst kontor og lager i det indre København, men afslog, da de mente at fokusering på god kundeservice ikke afhængte af luksuriøse omgivelser.

Det hele begyndte for 2 år siden. Det var nemlig i år 2013 de to danske venner og iværksættere etablerede den virksomhed, der senere skulle blive til Hango.dk, som vi kender i dag, i beskedne omgivelser i Herlev.

I begyndelsen rejste de ofte til Sverige for at finde inspiration til import. Efterhånden som deres varer blev mere og mere efterspurgte, flyttede de fokus af salg, så det ikke kun var i Danmark, folk kunne købe kvalitetshængekøjer, men også i resten af Norden.

Hango.dk leder en af Danmarks største hængekøjeforhandlere og er et af de brandvarme navne på berømte sider som Google og Pricerunner. Produkterne sælges på deres hjemmeside Hango.dk hvor de lover kunderne om en leveringstid på 1-2 dage.

Hango.dk’s forretningsgrundlag er, og vil altid være, bygget på produktkvalitet, konkurrencedygtighed og omhu, som deres direktør så smukt udtrykte det på deres firmakonference sidste sommer.

Hango.dk’s har en meget simpel – dengang og idag – nemlig at tilbyde kunder i hele verden et univers af hængekøjer i højeste kvalitet til fair priser og dermed tilfredsstille millionvis af lykkelige kunder, som hårdt har brug for at få både hængekøjer, hængestole og hængesofaer håndlavet af materiale i absolut højeste kvalitet.

Hango.dk fortsætter med at forny sit sortiment af både hængekøjer, hængestole og hængesofaer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *