Opladershoppen

 

Grundstenen til Opladershoppen blev startet af de brødreparret Jens og Asmus, som startede en lille virksomhed i en gammel, faldefærdig lejlighed på Nørrebro i København. Produkterne blev købt ind fra deres gamle ven fra , som de mødte på en bar en sen aften i Jomfru Ane Gade, da brødrene var en tur i Aalborg. Hans navn var Peter og han var udvekslingsstudent fra Norge. Det viste sig senere, at Peters familie ejede en stor fabrik i Norge, der fremstillede opladere & batterier til MacBooks og pc’er.

Tvillingerne holdte kontakten til Peter, der senere blev deres leverandør.

De to brødre kæmpede bravt dag og nat, for at Opladershoppen skulle vokse sig større.

Udmattelserne gav  pote og tvillingerne fik tilbudt lager og kontor i Rødovre.

Det hele begyndte for 2 år siden. I 2013 etablerede de to danske tvillinger en internet virksom, der senere skulle blive til Opladershoppen, som vi kender i dag, i beskedne omgivelser i Rødovre.

I begyndelsen rejste de ofte til Norge for at finde inspiration til import. Efterhånden som deres varer blev mere og mere efterspurgte, flyttede de fokus til salg af opladere, så de ikke kun solgte til de opladerhungrende kunder i Danmark, men også i resten af de nordiske lande.

Opladershoppen opererer og leder en af Danmarks største oplader- og batteriforhandler og er et af de varme navne på berømte sider som Google og Pricerunner. Produkterne sælges på deres hjemmeside opladershoppen.dk, hvor de forsikrer kunderne om en leveringstid på 1-2 dage.

Opladershoppens forretningsgrundlag er, og vil altid være, bygget på produktkvalitet, konkurrencedygtighed og omhu, som deres logistikansvarlige så pænt udtrykte det på deres firmakonference sidste måned.

Opladershoppens mission – dengang og idag – er at tilbyde kunder i hele verden et univers af moderne og fuldt ud kompatible opladere i høj kvalitet til overkommelige priser og dermed tilfredsstille millionvis af glade kunder, som hårdt har brug for de helt rigtige opladere.

Opladershoppen fortsætter med at forny sit sortiment af både opladere og batterier og følger med tidens mode inden for elektronik. Samtidig ruster de virksomheden til fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *