Sifonflaske

Er der folk i denne verden, der ikke er interesserede i en god sifonflaske? For hvad kan man ikke udrette med en god sifonflaske? For hvem elsker ikke bare, når flødeskummet ikke behøver at blive pisket? Det tager simpelthen en krig, at piske sin egen flødeskum, og så er det da meget nemmere at bruge en god sifonflaske fra sifonflaske.dk.

Det er faktisk gået hen og blevet almen viden, at sifonflaske.dk har Danmarks største og bedste udvalgt af lækre designer sifonflasker.

Og hvordan kan jeg vide alt dette, spørger du nok. Det kan jeg hurtigt fortælle dig. Jeg har nemlig været en tur ude i Herlev, hvor sifonflaske.dk har sit hovedkvarter. Her var jeg så heldig, at træffe hovedmanden bag succesen, nemlig den berygtede iværksætter, Jesper Kølln, som er én af de to berygtede Brødrene Kølln, som jo står bag en lang række succesrige virksomheder.

Jeg spurgte Jesper Kølln, hvordan man får idéen til sådan en virksomhed som sifonflaske.dk.

-Jeg ved ikke, om det er en idé, man lige får. Det er nærmere et livsværk, som man hele tiden har haft gemt dybt inde i sjælen, og som først har fået lov at blomstre de senere år. Jeg har sammen med min tvillingebror, Rasmus, hele tiden haft den forventning, at når vi går i gang med et projekt, så fuldfører vi det, og helmer ikke før det hele lykkedes og det er en overskudsforretning, sagde Jesper Kølln.

 

Man kan jo ikke modsige denne dygtige forretningsmand, som har kæmpet med næb og klør over en årrække for, at virksomheder som sifonflaske.dk, har skulle vokse sig til den kæmpemæssige virksomhed med tusindvis af ansatte. Dette er ikke bare en virksomhed, men et imperium uden sammenligning. Man kan ikke andet end at beundre disse mennesker, som bruger 90% af virksomhedens overskud på velgørenhed.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *